Welkom op de site van Gallery Godá / Academy of Russian Arts.

In 2003 opende "Gallery Godá" haar poorten in het culturele hart van Amsterdam, met als doelstelling om door middel van exposities, kunstenaars uit verschillende culturen bij elkaar te brengen.

Artemil, de vertegenwoordiger van "The Academy of Russian Arts", werd opgericht in 1986 in Nederland en was actief in de architectuur over de gehele wereld. Gedurende zijn reizen werd de oprichter geconfronteerd met vele uitdrukkingen in de beeldende kunst en zo werd de basis gelegd voor een verzameling. In 1996 werden de eerste contacten gelegd met de Russische kunstwereld. 

Deze eerste contacten leidden tot een introductie bij de "Repin Academy of Fine Arts" in St. Petersburg in 1998 waar Artemil werd uitgenodigd de stichting "The Academy of Russian Arts" te vertegenwoordigen buiten Rusland.

De eerste expositie werd geopend in 1999 en sindsdien werden meer dan 40 kunstenaars geďntroduceerd in Nederland, Engeland, Duitsland, Belgie, Monaco en Amerika.

Indien u op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kunt u zich aanmelden voor onze maandelijkse NIEUWSBRIEF. Indien u onze uitnodigingen voor de openingen wilt ontvangen, kunt u zich via "contact" aanmelden

Deze site geeft een indruk van de werken uit de ongeveer 800 stuks tellende collectie. Alhoewel de site regelmatig wordt onderhouden kan het voorkomen dat een getoond werk inmiddels is verkocht.

Frans van den Wijngaart                                                
Godá Nederland Postadres 's Gravenbroekseweg 152 2811 GJ Reeuwijk, Nederland
mob +31(0)653283989
e-mail info@goda.nl

NIEUWSBRIEF
Naam:
E-mail:AGENDAAGNIETENFESTIVAL
1 December 2016

NIEUW!